Tuesday, January 4, 2011

apelah sangat dengan tahun baru..

1 januari 2009
“tahun ini aku naked nekad mahu menjadi seorang yang berguna pada bangsa dan Negara. Biar bulan dan bintang menjadi saksi pada janji ku ini.. Aku mahu belajar bersungguh-sungguh..tidak mahu mensia-siakan waktu dengan perkara lagha (bercakap sambil mengangkat tangan, kaki dan mulut)
Hasilnya: bulan dan bintang menjadi saksi aku menjadi tukang tidur tegar di dalam kelas
1 Januari 2010
 “sudah tiba masanya untuk menjadi lebih serius” tak mahu lagi belajar di akhir2 waktu.. biar barisan semut yang menjadi saksi. Sungguh!!! Tahun ini aku berazam untuk tidak buat kerja last minit..tahun ini tidak akan menjadi seperti tahun lepas-lepas. ini pasti!! (sambil menggenggam tangan erat)
Hasilnya: barisan semut menjadi saksi aku menjadi pelajar yg suke membuat kerja di akhir zaman waktu
1 januari 2011
Ak akan pastikan Tanggal 11 haribulan 11, 2011 berbekalkan wang hantaran 11, 111. 11 EDRWARD CULLEN datang meminang aku.. tak EDWARD CULLEN, MAHER ZAIN pon boleh..
Tak mahu lagi buat azam macam tahun2 lepas. Tak terlaksana punye.. azam macam ni ok kot..
akhir kata...selamat tahun baru buat rakan blogger yg dirindui. ucapan ikhlas dari za, suami (edward cullen) dan anak2, (ronaldo dan madonanna).. apelah sangat lambat 4 hari kan???keh3
nota kaki: andai faiza abd. kadir terbace blog ini,tahun ini 
saye betul2 mengharapkan bimbingan anda dalam menyiapkan tugasan..
saye insan cantek lemah.. 

19 comments:

MATAHARI said...

akhirnya, selamat!

MATAHARI said...

dah2. jangan malas2.hepp kang.

~hAKim ZaiLAn~ said...

yang last tu sape plak saksi?hahahha

little ain said...

heee tak suke edward cullen ah.

taylor lautner lagi yummy. heee :D

happy new year :)

hiro said...

hehe..bguih la ade azam.

Kasim Ahmad said...

heehe.. maher zain tu.. :P

platipus said...

selamat berazam

Hazwan Arif said...

nnti bimbing si cullen tu ek..

naz said...

hahaha main kasar tu berat permintaan

maiMOONyet said...

hamsap! camtaek jep azam last ko tuh. chait! xD

mofaizmz said...

haha.. selamat tahun baru! aku baru pas jumpa edward tgh mkn roti canai kat mapley.. dia kata xde duit nk meminang.. xde offer brlakon katanya.. hahaha

p/s:edward cullen tu kawan tadika aku dlu..

dya adriza said...

kalau diorang x dtg meminang, cmne?!!

asip محمد said...

hurmm..

Botak said...

study last minute lah best., baru masuk kepale otak..
muehehehehe... :D

ENTRI TERKINI:
BURIT! MANTAP, PECAH PANGGUNG!
BERPERI-KEBINATANGAN

zazaw said...

kehkehkeh
aku doakan ko dapat kahwen
HAHAHAHAHHA

MATAHARI said...

hehe. utk status update: cari lelaki yang jujur.hehe

Anonymous said...

Iye cik zaza.. bimbingan ape ye?
bgus.. nmpaknye.. presentation PKB anda tlh siap awal sehari.. azam anda bjaye.. hehehe

Heidi Shafiq said...

baik wat azam yg langsung x menjadi kan.. :P

little cart00n said...

wah2 azam dia..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...